viernes, 18 de junio de 2010


Els Quaderns Virtuals, aquests són programes que poden crear els mateixos docents i tenen la mateixa funció tradicional, el poder avaluar als alumnes a través d'activitats però en aquest cas són interactives.
Les seccions de la web són els quaderns virtuals (on es creen els exercicis), la biblioteca d'activitats (un recull dels diferents quaderns creats per docents), documents(un lloc d'informació on s'expliquen els dubtes, les aplicacions que tenen...) i la comunitat(les persones que estan interessades per un mateix tema aquí tenen un lloc fantàstic on poden trobar diferents enllaços i webs relacionades amb el mateix projecte).


Els Hot Potatoes és un programa per crear activitats, ens recorda al JClic.
Consta de diverses activitats: sopes de lletres (JCross), contestar espais en blanc (JCloze), ordenar frases (JMix), contestar preguntes (JQuiz) i exercicis d'assossiació (JMatch).

I per acabar d'arrodonir, aquest programa ens deixa crear les activitats com a unitats didàctiques de forma automàtica (The Masher).



Aquests programes són molt innovadors i ens faciliten la nostra tasca com a docents, ja que de vegades es podem trobar alguna activitat que no ens acabarà de fer el pes i d'aquesta forma nosaltres mateixos podem crear-les a la nostra manera i a més poder ampliar la informació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario